сервиз на хладилници варна

Патентно ведомство Варна

Патентно ведомство Варна

Център за индустриална собственост Варна
Административна сграда, обществено ведомство

Локация: ул. 'Граф Игнатиев' 29
Телефон: 052/ 632 549, 632 548
Работно време: 9:00 - 17:30 ч. пн-пт