сервиз на хладилници варна

„Star Wars in concert“ през май 2016 в София

Феновете на поредицата ``Междузвездни войни`` и на разпознаваемата музика на Джон Уилямс ще имат възможност да си припомнят най-запаметяващите се кадри от филмите в съчетание с музиката към тях. Шоуто гостува в зала ``Арена армеец`` в София на 21 май 2016 година.

Star Wars in concert съчетава филмови кадри, музика и оригинални светлинни, лазерни и огнени ефекти в рамките на час и половина. Симфоничен оркестър и хор изпълняват музиката на живо на фона на специален монтаж, дело на Lucas Film, с кадри от шестте оригинални филма, съобщиха организаторите.

``Създаването на музиката за филмите от поредицата Междузвездни войни беше едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми и съм изключително щастлив от предоставената ми възможност да подбера темите и да адаптирам музиката си за Star Wars in Concert. Гениалният монтаж на хората в Lucas Film, които подбраха най-подходящите кадри от шестте филма, следвайки всяка моя нота, прави изживяването задължително за всеки фен на Междузвездни войни. Просто трябва да го видите на живо``, споделя композиторът Джон Уилямс.

Билетите за Star Wars in concert в София са в продажба от 1 юли. 

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com