сервиз на хладилници варна

„G.I.Joe: Ответен удар“ – класически екшън в 3D формат

Любителите на екшъни ще имат удоволствието да гледат втория филм за подвизите на бойния отряд G.I. Joe, в който участват истински майстори в жанра като Дуейн "Скалата" Джонсън ("Бързи и яростни: Удар в Рио") и Брус Уилис. Официалната световна и българска премиера на филма е на 29 март.

"G.I.Joe: Оветен удар" 3D е вторият филм за американските герои от специалния правителствен отряд. Вдъхновен от едноименните героите на компанията за играчки Hasbro, филмът отново въвлича героите от отряда в битка срещу смъртния им враг Кобра, както и срещу заплаха от правителството, което застрашава самото им съществуване.

В екипа на продукцията са две от емблематичните лица за първия филм "G.I.Joe: Изгревът на кобра" (2009 г) - Чанинг Тейтъм в ролята на капитан Дюк Хаузър и южнокореецът Бьонг-Хън Лий в ролята на смъртоносния Storm Shadow. Сред актьорите са още Уолтън Гогинс ("Джанго без окови"), музикантът РЗА ("Следващите три дни") и Ейдриен Палики в ролята на Лейди Джей ("Легион").

Начело на екипа, заснел "G.I.Joe: Оветен удар", е Джон М. Чу, а продуценти са Лоренцо ди Бонавентура и Брайън Голднър ("Трансформърс", "G.I.Joe: Изгревът на кобра"). Създателите му решават филмът да бъде в 3D формат, за да се демонстрират по най-зрелищен всички бойни сцени.

У нас филмът се разпространява от Форум Филм България.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com