сервиз на хладилници варна

„На тъмно“ празнува 20 години с концерт в София

Балканската веселба събира Locomondo, Popa Sapkа, Миленита и Rebelites на една сцена! Концертът по повод 20-годишнината на веригата "На тъмно" е на 8 декември от 20,00 часа в клуб Mixtape 5 в София.

Гръцките звезди Locomondo, румънците Popa Sapka, Миленита и Rebelites са подготвили взривоопасна комбинация от реге, ска, карибски и балкански ритми. Всеки, който е бил на концерт на някоя от бандите знае какво означава това. За първи път обаче всички тези артисти ще се съберат на една сцена, за да превърнат вечерта за всички техни фенове в незабравима фиеста.

"След като чухме изпълнителите, с които ще свирим на 8 декември в София, можем категорично да заявим, че партито ще бъде изключително и всички ще си тръгнем оттам много по-щастливи!", заканват се южните ни съседи от Locomondo.

Румънците Popa Sapka също нямат търпение да се върнат в България, тъй като всеки техен концерт тук се превръща в незабравим купон. "Този път ще изсвирим и много парчета от новия ни албум, който излезе преди дни в Румъния, така че нямаме търпение да видим как ще ги оценят едни от най-верните ни фенове – българската публика".

А Миленита за първи път ще се представи пред публика в компанията на реге бандата Rebelites. Те ще заредят атмосферата с добро настроение и ще се постараят да не оставят нито един посетител безучастен към купона.

Остават още два дни, в които всеки може да спечели безплатен билет за концерта, ако отговори на въпроса "Кои са трите неща, с които асоциирате "На тъмно"?". Подробности тук.  

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com