сервиз на хладилници варна

„Който оцелее ще разказва“ - Чарлийз Терон в уестърн комедията на лято 2014

Официалната премиера на комедията "Който оцелее ще разказва" се състоя на 15 май Лос Анджелис. Пародийният уестърн събира на екрана в главни роли Чарлийз Терон и Сет Макфарлан. У нас филмът тръгва по кината от 6 юни.

[cut] 

"Идеята да направиш уестърн пародия на пръв поглед звучи много забавно. След това обаче отиваш на местата за снимки и осъзнаваш, че си градски човек и нямаш работа насред Гранд Каньон, защото си абсолютен пъзльо. Това беше един вид пробуждане. Надявам се хората да могат да видят филма като съчетание между класически уестърн като визия и актуална комедия като съдържание. Опитахме се да следваме правилата на класическия жанр що се отнася до режисурата и същевременно да разкажем една съвременна история. Надяваме се, че сме успели да дадем нов облик на жанра", казва Сет Макфарлан, сценарист, режисьор и изпълнител на главна роля във филма. Актьорът, който нашумя с ролята си в "Приятелю, Тед", в "Който оцелее ще разказва" е страхлив фермер, изоставен от приятелката си. Той изпада в много смешни ситуации в опитите си да се научи да стреля и да стане смел каубой под ръководството на Анна (Чарлийз Терон) - изкусителна красавица, усъвършенствала стрелбата за сметка на изисканите обноски.

"Филмът има страхотна визия, актьорската игра е фантастична, сценарият е изключително забавен. Това не е просто една много, много смешна комедия, а и наистина красив филм", коментира Чарлийз Терон.

На премиерата в Лос Анджелис присъстваха и останалите актьори от продукцията, сред които Аманда Сейфрид, Джовани Рибизи, Сара Силвърман. 

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com