сервиз на хладилници варна

„Железният човек 3“ – Тони Старк в нова светлина

По-малко от два месеца преди излизането на третия филм с героите на Marvel - "Железният човек 3", новият, финален трейлър разкрива подробности за сюжета и главния герой Тони Старк. Филмът излиза по екраните у нас на 26 април.

Режисьорът Шон Блек ("Смъртоносно оръжие"), съсценарист на филма заедно с Дрю Пиърс, търсят отговор на въпроса какъв би бил Тони Старк без своите пари и изобретения и как да намери начин отново да се превърне в супергерой. В "Железният човек 3" Тони Старк се бори с един от най-популярните злодеи - Мандарина (Бен Кингсли), а свръхсилите му са поставени на изпитание от биологичния вирус "Екстремис", разработен от учените Олдрич Килиан (Гай Пиърс) и Мая Хенсън (Ребека Хол). Тони Старк води и вътрешна борба, за да определи къде свършва Железният човек и започва собственият му живот и дали човекът прави бронята или обратното.

В "Железният човек 3" зрителите ще видят Гуинет Полтроу като любимата на Тони Старк Пепър Потс, Дон Чийдъл като полковник Родни и Джон Фавро като Хепи Хоган, бодигардът на Тони Старк.

У нас филмът се разпространява от Форум Филм България.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com