сервиз на хладилници варна

The Jim Jones Revue, "Контрол" и Милена са сред хедлайнерите на Рок арената на Spirit of Burgas

Британската група The Jim Jones Revue, "Контрол" в оригиналния си състав с Кольо Гилъна, Милена са сред 17-те изпълнители, които тази година представя Рок арената на фестивала Spirit of Burgas. Сред специалните гости от чужбина са и групи от Италия и Румъния.

Англичаните The Jim Jones Revue, които ще излязат пред публика в последния ден на фестивала на 5 август, са определяни във Великобритания като преките наследници на Джери Лий Луис, а Ник Кейв и Oasis са сред феновете им. Те участват за първи път във фестивала в Бургас, с първо участие на Spirit of Burgas са и още 12 от участниците, обявиха организаторите.     

"Контрол" ще излязат пред феновете си в оригиналния си състав с Кольо Гилъна. Участието им е веднага след това на The Prodigy. Това е първият концерт на Контрол от 24 март 2011 година насам.

Вокалът на "Хиподил" Светльо Витков и неговата нова група The Legends, Милена, "Остава", имена от ъндърграунд сцената, като Last Hope, Vendetta, Odd Crew са сред останалите участници на Рок арената на фестивала.

Почитателите на метъла ще оценят присъствието на Odd Crew, които това лято издадоха 3-ия си студиен албум Beyond The Shell.

Специални гости на Spirit of Burgas тази година са италианската дет метъл банда Ignition Code и румънците Les éléphants bizarres, една от най-продуктивните групи на Румъния, която идва за първи път у нас. Лидери на алтернативната сцена, музикантите комбинират фънк с рок и поп и ще дойдат на Spirit of Burgas след участия на големите B'Estfest и Peninsula в Румъния и Exit в Сърбия. От Великобритания идва още една група - Stop Stop - мултинационално трио, което свири глем рок.

В програмата на 3 август е включена и българката група Nomadia, която комбинира в звученето си  бас, барабани, китари и вокали, гайда, перкусии и цигулка. На 4 август публиката ще чуе Cut Off - групата, в която на бас свири един от най-нашумелите български ъндърграунд артисти – художникът Васил Васев – Vasse.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com