сервиз на хладилници варна

Rammstein ще бъдат хедлайнери на фестивала Sofia Rocks 2013

За втори път у нас почитателите на тежкия звук на Rammstein ще имат удоволствието да ги чуят през юли догодина. Групата ще бъде хедлайнер на 4-ото издание на фестивала Sofia Rocks 2013, който ще бъде еднодневен и ще се проведе на 26 юли на стадион Васил Левски.

В официалния си сайт Rammstein съобщават, че фестивалът в София ще бъде част от концертното им турне през следващата година, което ще премине под мотото Wir halten das Tempo. Билетите за концерта у нас са в продажба от 12 октомври, съобщиха организаторите на Sofia Rocks, Balkan Entertainment Company. Предстои да бъдат обявени и останалите групи, които ще участват във фестивала.

Rammstein гостуваха за първи път у нас през 2010 година и бяха посрещнати с възторг от хилядите си фенове у нас. Това е една от най-успешните индъстриъл метъл банди на всички времена от създаването си през 1993-1994 г. До днес те са в оригиналния си състав от самото създаване: Тил Линдеман (вокали), Рихард Круспе (китара и бек вокали), Пол Ландерс (китара и бек вокали), Оливер "Оли" Рийдъл (бас китара), Кристоф "Дуум" Шнайдер (барабани и перкусии), Кристиан "Флаке" Лоренц (кийборд).

В програмата на групата за 2013 година влиза участие в европейски фестивали като Nova Rock, Download, Rock Werchter, a край на фестивалното лято ще сложи Wacken. София е единствената им спирка в региона.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com