сервиз на хладилници варна

Music Clinic Records стартира от днес

Музикалната Клиника отваря врати днес след 22,00  часа в столичния Sofia Live Club. Очаква се заливане от музикални продукти без лекарско предписание, за които преди употреба не е нужно да прочетете листовката.

Организаторите обещават петъчната вечер да е наистина незабравима и пълна с позитивни емоции и качествен звук. За целта събитието може да се похвали с доста силна и разнообразна програма.

Партито ще започне със стегнат сет на Mr. Moon, след който на сцената ще се качат Low Step. В 23,00 часа DJ QJ ще ни подгрее за живото изпълнение на High Time. След изпълнението на момчетата вечерта ще продължи с т. нар. Puzzle – единични изпълнения на още артисти под шапката на Music Clinic Records. Гостите на партито ще успеят да чуят на живо проекта на Спенс xSPENSive и набиращото все повече популярност парче "Какъв рапър си ти”, соло изпълнение от страна на Маги Алексиева (Mey) и Александър. За финално парченце от "пъзелната” част е младата певица Елена Кокорска. За да я подкрепи, на сцената до нея ще излезе сестра ѝ, топ артистът на Стерео стая, Криста.

След полунощ ценителите на качествената българска музика ще се насладят на половин час кадифени песни от страна на прекрасната Белослава, която съвсем наскоро пусна на пазара последния си албум. За да подгрее подобаващо аудиторията преди изпълнението на певицата на пулта ще застане небезисвестният DJ Marten, който е подготвил много фънки ритми. След Белослава щафетата на сцената ще поемат младите надежди от SouthWick, чиито парчета Pink Skies и "Нищо” в компанията на Рут Колева им донесоха широка популярност сред меломаните.

За финал гостите на първото парти на Music Clinic Records ще потанцуват и попеят заедно с Tri O Five. Една от най-успешните родни банди ще се качи на сцената около 1 и половина сутринта и обещава с много ритъм, соул елементи и качествен звук да закрие партито по незабравим начин.

За всеки, дошъл на събитието, е подготвен малък подарък – изненада още на входа. Разбира се, не са пропуснати и меломаните, за които на специален щанд ще бъдат изложени албумите на изпълнителите. Любопитна подробност е, че по време на събитието ще може да се закупи и първата компилация на Music Clinic Records, събираща в себе си само нова продукция от страна на изпълнителите, сред които откриваме Белослава, Деси от Phuture Shock, Tri O Five, Free Style и специално създадената за лейбъла песен Welcome to the clinic.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com