сервиз на хладилници варна

MaxBASS - нова сцена на фестивала Spirit of Burgas

MaxBASS – новата сцена на фестивала Spirit of Burgas ще се намира точно до главната сцена и ще представи топ ниво лайнъп и голямо количество ниско честотни вибрации, съобщиха организаторите. Български и международни изпънители ще помогнат за превръщането на мястото в естествен хабитат за феновете на futuristic rhythmic bass музиката.

Програмата на сцената, за която организаторите на фестивала и MaxTelecom обединяват усилията си, е програмирана от промоутърите на лейбъла Mirizma и влючва и DJ–и и живи изпълнения.

Сред участниците са една от легендите на atmospheric drum`n`bass – изпълнителят на Soundtrax, известен като Big Bud (Великобритания), французинът Von D, известен с многобройните си шоута из цял свят, изнесени през 2010 и 2011, руснакът Kelt, който ще представи своята скречи селекция. Водещ през всички вечери ще бъде добре познатият MC Coppa.

Българските изпълнители ще бъдат достойно представени от артисти от водещи местни музикални формации като H.M.S.U, Artmospheric, Mirizma, Zionlionz, BassWarriors, Play и други. MaxBASS ще приветства ветераните на електро-акустичният drum`n`bass -  R.O.B.T.F, заедно с други живи проекти като Kliment&Nambient/Artmospheric/ и Hyperqube /Mirizma/. Българският реге талант NRG D ще представи новия си албум, докато Стоян от Play Events представя едночасов видео микс. Забележително появяване в лайнъпа ще направи с предстоящото си шоу талантливата изпълнителка на чело Магдалена Петрович. Тя ще бъде акомпанирана от добре познатия dubstep/drum`n`bass селектор Георги Пенков,  печелил аплодисментите на миналогодишното издание на Drum’n’Jazz. В лайнъпа ще се включат и Fortunah/Mirizma/, Dynamic/Mirizma/, Chakradancer Live!, Cinnamint /Artmospheric/, DaftDub и други.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com