сервиз на хладилници варна

LIST – модна класа от Италия

 "Жените са създадени, за да бъдат обичани, а не разбирани“ – зад тази мисъл на Оскар Уайлд застава италианската модна марка LIST, за да създава вече 20 години стил, изисканост и класа в дамските облекла.

Специализирана в производството на дамско облекло, задоволяваща вкуса на бизнес дамите, LIST няма аналог на варненския пазар. Награди "Най-добра модна къща за 2011 г.“ в "Най-доброто от модата във Варна“ и "Най-добра модна къща“ на годишните награди, определени от медиите във Варна – това е част от визитната картичка на италианската марка за 2011 г. И не само – за кратко време LIST се наложи на българския пазар.

Марката е създадена през 1991 г. в Италия. Дизайнерът на LIST Рубен Дел`Арича разработва линия за производство на ежедневни, елегантни, официални и вечерни облекла както за масови, така и за бутикови серии. Наред с магазините на марката в Рим, Мадрид, Кипър, Дубай, Обединени арабски емирства, от една година LIST е и на варненския пазар. Тук е единственият магазин както за България, така и за Източна Европа.

Ревю на LIST във Варна с участието на модели от агенция "Пауър Подиум"

                                                             Ревю на LIST във Варна с участието на модели от агенция "Пауър Подиум". 

Вече 20 години LIST работи за имиджа на жените по цял свят, налагайки своята модна линия. На въпроса ми какво ново да очакваме през сезон Есен-Зима 2011/2012 от LIST, Евгения Янакиева, управителка на марката у нас, сподели: "Дори и старата колекция на LIST е по-актуална от много нови колекции на други марки. LIST е италианска марка, а Италия е Меката на световната мода“.

Снимки: Личен архив и List Fashion Group  

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com