сервиз на хладилници варна

Guns’N’Roses подготвят тричасово шоу за българските си фенове

Фронтменът на Guns’N’Roses Аксел Роуз съобщи преди дни за Balkan Entertainment Company, че вместо обичайната фестивална програма, групата подготвя специален 3-часов сет за българските си фенове. Концертът на групата е на 8 юли в рамките на фестивала Sofia Rocks.

За първи път у нас на сцена публиката ще чуе 11 от 12-те гостуващи групи на фестивала, който ще се проведе на 7 и 8 юли на стадион "Васил Левски“ в София. В двата дни вратите на стадиона ще бъдат отворени още от 12,30 часа, за да могат всички фенове спокойно да заемат местата си преди началото на концертите. Фестивалната програма и в двата дни започва още в 14,30 часа, защото повечето от групите ще направят сетове от над един час, а хедлайнерите във всеки от дните ще се изяват с пълните си концертни програми.

Дванадесетте групи, които ще участват в рок маратона, ще бъдат настанени в специално изградено за тях градче от над 50 шатри в Борисовата градина, което ще надмине по мащаби всички съоръжения, строени до момента в зоната зад сцената на стадион "Васил Левски“. Специална техника и пироефекти ще бъдат доставени от различни точки на Европа. Над 300 души ще бъдат ангажирани с продукцията, като само 85 от тях пристигат заедно с Guns‘N’Roses и ще бъдат изцяло заети с концерта на групата.

За Аксел Роуз едно от най-важните неща е да излезе пред феновете си в перфектна форма, затова точно преди да се качи на сцената той винаги тренира във фитнес зала. За целта във фестивалното градче зад сцената ще бъде изградена мобилна фитнес зала, част от уредите за която ще пристигнат с останалата техника на бандата, съобщиха още организаторите на фестивала. 12 свежи червени рози и 12 бели рози ще красят масата в гримьорната на Аксел Роуз. Шампанско, бира, енергийни напитки и витаминизирана минерална вода са сред питиетата, поръчани за артиста. Разнообразие от свежи плодове, зеленчуци, фреш от моркови и целина и много лайм са сред предпочитаните от него храни. Звездата ще наблегне основно на сандвичите, за което са поръчани плата с различни съставки за сандвичи – сирена и колбаси. В зоната зад сцената ще има и пиано, на което артистът ще може да свири и композира в часовете преди излизането си на сцената на Sofia Rocks 2012.

Както всяка година Sofia Rocks 2012 предвижда специална рампа за феновете с ограничени физически възможности. Хората с увреждания ще имат достъп до рампа за по-добра видимост през специално обособен вход на стадиона. Достъпът до рампата трябва да се заяви предварително на телефоните посочени в сайта на Balkan Entertainment Company.       

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com