сервиз на хладилници варна

Disney XD ще излъчва нова анимация „Междузвездни войни“

Нов анимационен сериал Star Wars Rebel ще се излъчва по Disney XD от есента на 2014 година. Новината научиха първи най-големите фенове на киносагата, които присъстваха на фестивала Star Wars Celebration в немския град Есен от 26 до 28 юли.

Събитието събра над 20 000 почитатели на "Междузвездни войни" от цял свят, които се срещнаха със специалните гости – президента на Lucasfilm и продуцент на "Междузвездни войни: Епизод VII" Катлийн Кенеди и актьорите Антъни Даниелс (озвучаващ друида C-3PO), Кери Фишър (принцеса Леа), Иън Макдайърмид (император Палпатин), Джереми Бълок (Боба Фет), съобщиха от Форум Филм България.

Друга новина за най-големите почитатели на фантастичната поредица е завръщането на композитора Джон Уилямс в творческия екип на "Междузвездни войни: Епизод VII", в който са и други големи имена - режисьорът Дж. Дж. Ейбрамс, сценаристът Майкъл Арндт и консултантите Лорънс Касдан и Саймън Кинберг. Джон Уилямс е автор на музиката към всички 6 филма за "Междузвездни войни", носител е на 5 награди "Оскар", в биографията му са записани и филми като поредицата "Индиана Джоунс", "Челюсти", "Извънземното", "Джурасик парк", "Линкълн" и много други.

Следващият фестивал Star Wars Celebration ще се състои от 16 до 18 април 2015 година в Анхейм, Калифорния. Събитието ще бъде посветено на "Междузвездни войни: Епизод VII", чиято премиера е същата година.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com