сервиз на хладилници варна

DJ NoNames и Skiller на главната сцена на Spirit of Burgas след The Prodigy

Две седмици преди началото на фестивала Spirit of  Burgas станаха ясни и последните детайли около главната сцена. След The Prodigy в малките часове на нощта на сцената ще се качат DJ NoNames и световният бийтбокс шампион Skiller, съобщиха организаторите.

Дръм енд бейс музиката винаги е присъствала на фестивала Spirit of  Burgas. Гости на 5-ото издание ще бъдат една от най-проспериращите британски групи – Chase & Status. Специален сет в неделя през нощта ще направи и един от любимците на българската публика – Audio от Великобритания, резидънт диджей на Therapy Sessions партита по цял свят, който ще си партнира с MC Stapleton.

Във фестивала както и преди се включва водещата родна бас организация HMSU (Hard Music and Sounds United), която предлага две от перлите в селекцията си - Ogonek и Mocks. В първия ден заедно с участието на Caspa публиката ще чуе и българската дъбстеп организация Platform.

Изненада за почитателите на "На тъмно" Freestyle сцената тази година е специалната фен зона – Meet the Star, където феновете ще могат да се срещнат с изпълнителите, да поговорят с тях, да вземат автограф или да се снимат с любимите си  музиканти.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com