сервиз на хладилници варна

Ще се "снимат" ли Мерилин Монро и Елвис Пресли в нови филми?

Холограмният образ на Елвис Пресли ще се появи в серия от концерти и филми за радост на милионите му почитатели. Проектът е на компанията за спецеални ефекти Digital Domain, създадена от Джеймс Камерън и Стан Уинстън, на които се дължат ефектите в "Джурасик парк" и "Аватар".

Digital Domain е сключила договор с компанията CORE, собственик на бренда Elvis Presley Enterprises, за да възкреси образа на певеца, починал през 1977 г., съобщи Entertainment Weekly. От 1956 до 1969 г. Кралят на рока е участвал в 31 филма. От Digital Domain обещават, че Елвис ще се появява "във всякакви версии" в нови филми, телевизионни шоута и концерти. Компанията вече има опит и събра овации на музикалния фестивал Coachella с концерта с появата на холограмния образ на рапъра Тупак Шакур, убит през 1996 г. 

Втората видна фигура на поп културата от втората половина на ХХ век, която скоро можем да очакваме да "възкръсне", е тази на Мерилин Монро. Според изданието световното кино в бъдеще ще използва все повече новите възможности да използва на екрана образите на актьори, превърнали се в легенди.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com