сервиз на хладилници варна

Фотоконкурс „Аз и Чарли в Габрово”

Музей Дом на хумора и сатирата в Габрово обявява фотоконкурс на тема "Аз и Чарли в Габрово" по повод 125-годишнината от рождението на Чарли Чаплин. Крайният срок за участие е 20 март.

В конкурса могат да участват житеи на Габрови и гости на града, българи и чужденци, запечатали с обективите си единствения в България паметник на Чарли Чаплин, изработен от скулптора Георги Чапкънов, който се намира в Парка на смеха до Дома на хумора и сатирата.

Организаторите очакват снимки с атрактивни и нестандартни сюжети, оригинални и необичайни гледни точки към паметника, кадри на веселяци редом с комика и всякакви оригинални фотографски трикове и хрумвания, поднесени с чувство за хумор и доза артистизъм.

Всеки участник може да изпрати до 2 авторски фотографии (.jpeg, минимум 300 dpi, минимален размер 20 х 28,7 см.). Снимките трябва да са придружени от заглавие, кратка анотация (по желание) и данни за автора (име, адрес, телефон за контакт).

Селекционираните от жури снимки ще бъдат включени в изложба, която ще се открие на 10 април 2014 г. в рамките на вечерта, посветена на 125-годишнината от рождението на Чарли Чаплин. Ще бъдат присъдени 3 предметни награди за авторите на най-оригинални снимки, както и ваучери за безплатно семейно посещение на Дома на хумора и сатирата.

Снимките се изпращат на e-mail humorhouse@mail.bg.

Информация за резултатите от конкурса ще бъдат обявени в сайта на Дома на хумора и сатирата.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com