сервиз на хладилници варна

Том Круз и Вернер Херцог в опасна схватка в криминалния екшън „Джак Ричър“

Том Круз изпълнява сам голяма част от каскадите в зрелищния криминален екшън "Джак Ричър", в който в ролята си на следовател се изправя срещу криминалния бос Зек, изпълняван от Вернер Херцог. Номинираният за "Оскар" немски режисьор за първи път застава пред камерата, превъплъщавайки се в ролята на гангстер.

Филмът "Джак Ричър" излиза предпремиерно у нас в деня на световната си премиера 21 декември, а от 28 декември е по екраните, съобщиха от Форум Филм България.

В "Джак Ричър" Том Круз участва в преследване с коли и впечатляващи бойни сцени – малко по-различна роля от тази на добрия герой, в която много зрители го познават. Бивш военен следовател, Ричър се завръща, за да резреши случай, свързан с убийството на петима души, в който е намесено и неговото име. Убеден, че нароченият за престъплението мъж е несправедливо обвинен, Ричър се впуска в яростно преследване на истинските виновници за серия убийства. Бившият следовател разбира, че може да се е забъркал в мащабна конспирация и трябва да защити своя живот и този на адвокатка Хелън (Розамунд Пайк), която също е част от разследващия екип. Опасният враг е криминална групировка, начело на която е Зек (в ролята Вернер Херцог).

Режисьор на "Джак Ричър" е Кристофър Макуори ("Обичайните заподозрени").  Актьорският състав на филма включва и имената на Робърт Дювал ("Кръстникът", "Да изчезнеш за 60 секунди"), Ричард Дженкинс ("Кралството", "Изгори след прочитане") и Джей Кортни (телевизионния сериал "Спартак: Кръв и пясък").

Следващата роля на Том Круз е в екшън-фантастиката "Забвение".  Филмът излиза през 2013 година.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com