сервиз на хладилници варна

Том Круз е идеалният Джак Ричър, смята писателят Лий Чайлд

На 11 декември в Лондон се състоя премиерата на криминалния екшън "Джак Ричър", в който главната роля на бившия военен полицай, литературен герой на Лий Чайлд, се изпълнява от Том Круз. С този филм вероятно се поставя началото на нова екшън поредица.

Както разпространителите у нас Форум Филм България вече съобщиха, премиерата на Джак Ричър у нас е на 28 декември, а предпремиерата на 21 декември.

На световната премиера в Лондон Том Круз се появи на червения килим за първи път след развода си с актрисата Кейти Холмс и в компанията на други актьори от продукцията - Розамунд Пайк (в ролята на адвокатка във филма), Робърт Дювал, Дейвид Ойелоуо, на режисьора Кристофър Макуори и на писателя Лий Чайлд.

Том Круз и младата Розамунд Пайк са в центъра на събитията по време на премиерата. Том Круз споделя, че за него не е било трудно да се превъплъти в ролята на смелия "единак" Джак Ричър, тъй като образът е много близък до самия него. Според автора Лий Чайлд Том Круз е дързък точно като Ричър. Розамунд Пайк смята, че филмът е остроумен и динамичен, а хуморът и насилието се движат по ръба.

Лий Чайлд е автор на 17 книги, в които главен герой е бившият военен полицай Джак Ричър. Последната - A Wanted Man, излезе в края на август тази година във Великобритания. Създателите на първия филм имат още много материал за екранизация.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com