сервиз на хладилници варна

Том Джоунс ще разгледа София ден преди концерта си

С разходка из забележителностите на София ще започне второто у нас посещение на Том Джоунс. Изпълнителят ще пристигне ден преди концерта си, който ще се състои на 30 октомври в зала 1 на НДК.

Второто гостуване на Том Джоунс у нас е част от турнето му, свързано с 40-ия му самостоятелен албум Spirit In The Room. Изпълнителят е помолил промоутъра си у нас да му организира специална програма, която включва разходка из София, съобщиха организаторите на концерта Balkan Entertainment Company. За разлика от други певци с международна кариера, изискванията на Том Джоунс по време на престоя си у нас са повече от скромни. Той е поискал да му бъдат осигурени в гримьорната ароматизирани свещи, бутилка безалкохолно шампанско и плато сирена, а за екипа му портокалов сок, българска бира и френски вина. Част от условията са наличието на кофи за разделно изхвърляне на отпадъци и пълно отсъствие на цигарен дим.

Световното турне на Том Джоунс вече премина през САЩ, Сингапур и други страни. След София следващият му концерт е в Букурещ.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com