сервиз на хладилници варна

Слънчевите очила – тенденции за сезон пролет-лято 2013

Наближава времето на горещите делници и слънчеви почивни дни. Ако се стремите да обновявате ежегодно слънчевите  си очила, някои от последните тенденции са ярки цветове, забележими детайли и биещ на очи дизайн.

Слънчевите очила като истинско украшение е последният писък на модата. Дизайнерите добавят все повече детайли и цветове в своите колекции. Очилата са забележими, дори се превръщат в основен акцент във външния вид сред аксесоарите, отбелязва journaldesfemmes.com.

Цветове

Днес да бъдеш ярък и забележим е изключително модерно. Дизайнерите съветват да се избират наситени цветове и това лято изобилстват рамки в лимонено, зелено, лилаво. Модна къща Chanel смело експериментира с цветовете. През този сезон очилата в ярки цветове са предназначени както за жените, така и за мъжете.

В новата мъжка колекция на Prada основен акцент е съчетанието между метал и пластмаса, както и рамките – имитация на костенуркова черупка.

Законодателят на модата в света на оптиката Ray Ban също залата на играта с цветовете. Новата колекция е изпълнена с ярки оттенъци – карамелен, виолетов и жълт. Тези цветове се препоръчват не само на дамите, но и на мъжете.

"Скрий се зад слънчеви очила, но привлечи вниманието към себе си" е сякаш девизът на колекцията на Soleil Noir, която варира в целия спектър от карамелени оттенъци и съчетанието между цветовете.

Слънчеви очила Orgreen

 


© www.orgreen.dk

Orgreen, друга водеща компания в областта на слънчевите очила, предлага това лято смелите експерименти с цвета на рамката на дизайнерите: ментово зелено от външната страна с канарено жълто отвътре или тъмен графит, съчетан с оранжево. Като цяло цветовите съчетания могат да бъдат най-необичайни, но това само подчертава визията.

Ако ярките цветове и акцентът върху тя не са ви по вкуса, дизайнерите през този сезон предлагат алтернатива.

Забележими детайли

Голямо внимание на детайлите отделят дизайнерите на Chrome Hearts. Бруталната форма и ярките акценти са отличителен стил на тази марка. Трудно е да се объркат с някои други.

Що се отнася до формата, за мъжете както преди е актуална класиката със закръглени ъгли и кръглите очила тип авиатор (Lindberg).

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com