сервиз на хладилници варна

Слаш преподава уроци по китара в нова видео игра

Легендарният китарист Слаш, който ще има концерт в България на 4 февруари 2013 година, става главен герой в новата музикална видео игра BandFuse. Тя е предназначена за меломани, които искат да се научат да свирят на китара.

Както от Most of Evil Music вече съобщиха, бившият китарист на Guns N' Roses ще дойде у нас със своя най-нов солов проект Slash Featuring Myles Kennedy and the Conspirators. Концертът е на 4 февруари в зала "Фестивална" в София.

В играта BandFuse музикантите Слаш и Зак Уайлд (част от проекта Black Label Society и бивш китарист на Ози Озбърн) са в ролята си на инструктори по китара. Те обещават да издадат своите техники на свирене на всички запалени меломани и млади музиканти, които искат да научат нещо от най-великите.  

Американската част от турнето на Слаш, свързано с последния му самостоятелен албум Apocalyptic Love (Roadrunner / Орфей Мюзик), приключи на 2 декември с голям концерт в Лос Анжелис. На 2 февруари догодина с концерт в Истанбул започва европейската част от турнето. След София то ще премине през Румъния, Унгария, Словения, Полша, Чехия, Австрия, Русия и всички скандинавски държави и ще продължи до 4 март, когато е концертът в Дъблин. Месец по-късно, на 11 май, Слаш и групата му ще гостуват като специални гости на Ozzfest, който за първи път ще се проведе в Япония.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com