сервиз на хладилници варна

Руските фолклорни ритми на DJ Penny Metal на фестивала Spirit of Burgas

Най-голямата почитателка в света на DJ-ите на източноевропейската музика и руския фолклор DJ Penny Metal идва за втори път в България. На сцената на 6-ото издание на фестивала Spirit of Burgas тя ще излезе на 28 юли.

DJ Penny Metal, сред доайените по възраст измежду жените DJ-и, ще гостува на "На тъмно Freestyle" сцената, съобщиха организаторите на фестивала. Лондончанката, която вече е била у нас на фестивала "Беглика", е страстен колекционер на плочи с музика от Източна Европа и с афинитет към руския фолклор. В нейните сетове може да се чуе гръцко бузуки, полка и руски честушки.

DJ Penny Metal е последният изпълниел, който на 28 юли ще излезе на "На тъмно Freestyle" сцената. Първи ще се появат малките български рокери и най-млади участници във фестивала Iron Sharks. Сред останалите артисти, които тази година гостуват на "На тъмно Freestyle" сцената, са "Млък", новият проект на Ерол и музикантите от Уикеда – General Yogurt, Миленита с новата си група Funky Miracle, Чугра Grand Orchestra, DJ Deepimpulser и други.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com