сервиз на хладилници варна

Рафи празнува рождения си ден с 20-дневни тържества

Със специална програма от любими свои R’N’B песни, които досега не е изпълнявал, победителят от X Factor Рафи Бохосян ще започне на 29 януари празненствата по случай 20-ия си рожден ден. На празника са поканени и всички фенове на изпълнителя.

Партито ще се състои в столичния клуб "Брилянтин". В програмата ще се включат хип-хоп танцьорите от Бургас, с които Рафи се изявява на повечето от концертите си и DJ Fed, който също е бургазлия. Специално участие ще има Еди Казасян, съобщиха от Virginia Records. След партито Рафи заминава за родния си град, където ще празнува с приятели от родния си град и семейството си, след което ще отпътува за Лондон, за да празнува и в компанията на българи, живеещи във Великобритания.

Рафи ще посрещне рождения си ден след много успешна година – дебютната му песен "4321" влезе в много класации, концертите му и клубните му участия се радват на много публика, а в Бургас изпълнителят бе удостоен с наградата Бург на годината.  

В Пловдив на 25 януари рожден ден празнува и друго от лицата наX Factor - Сани Алекса, която в момента е сред фаворитите в номинациите на първите български хип-хоп награди.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com