сервиз на хладилници варна

Първи трейлър на филма за Grumpy Cat

Grumpy Cat или сърдитата котка, която стана известна по цял свят в социалните мрежи, има свой коледен филм. Първият трейлър на лентата Grumpy Cat's Worst Christmas Ever ("Най-лошата Коледа на Grumpy Cat) е  вече факт.

"През последната година и половина Grumpy Cat, чието истинско име е Тадар Сос, стана несъмнено най-известната котка на всички времена. Очарователната котка, популярна в Интернет, бе обявена за най-влиятелната котка от MSNBC, за най-важната котка от Mashable и Buzzfeed и се появи в новинарски емисии и телевизионни шоута по цял свят. Тя е герой на книгата A Grumpy Book, която ще бъде издадена на 14 езика", пише в сайта си телевизия Lifetime, която стои зад филма. Той няма да се разпространява из киносалоните, а ще се излъчи по телевизията в края на ноември тази година.

Според първия трейлър, пуснат на 31 октомври, филмът разказва за котка, която живее в магазин за животни в мол и никой не иска да осинови.  Докато не се появява 12-годишно момиченце, което има дарбата да общува с животното. Всичко се случва в навечерието на коледните и новогодишни празници. Филмът е пример за адаптация на феномен, станал известен в социалните мрежи.  

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com