сервиз на хладилници варна

Пускат "Библия на хеви метъла" на български език

Паметната дата за поклонниците на метъл религията идва! Тя е 28 юни, когато излиза първият български брой на хеви метъл библията Metal Hammer! Храмът на рок маниаците Rock It в София е едно от местата, където ще бъде разпространявано спианието Metal Hammer Bulgaria, по лиценз на световноизвестното английско "хранилище" за метъл душите.

Два дни по-късно, на 30 юни, в клуба ще има парти за отпразнуване на рождението, където глави ще режат хитовете на Мерилин Менсън, Guns n' Roses, Godsmack и Anthrax.

Появата на музикално списание на българския пазар си е истинско събитие. Още повече на българска версия на Metal Hammer. Периодичното издание е с рождена година 1986 г. и е популярно в цял свят.  То не спира да се развива и да поддържа разнообразни активности, като организиране на концерти, връчване на ежегодните метъл музикални награди Golden Gods и други.

Metal Hammer Bulgaria също се разписа с присъствие и подкрепа на Loud Festival. На корицата на първия брой е тематичното в момента лице - Аксел Роуз от Guns N' Roses.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com