сервиз на хладилници варна

Продуцентът Антонио Бандерас връща старата слава на рицарите в анимационна приказка

"Джъстин и рицарите" на честта е испанска 3D анимация, която ще гледаме по екраните през януари 2014 година. Ако днес децата се питат с какво точно рицарите са се отличавали от останалите хора, ще го научат от филма, продуциран от Антонио Бандерас.

Испанският актьор дава и гласа си на един от персонажите, естествено рицар, сър Клорекс. В приказката има всичко, което съпътства живота на един рицар: пътешествие, пълно с изненади, изпитания за доказване на нужните качества за посвещаване в званието, красива дама.

Главният герой е Джъстин, на пръв поглед невзрачен, но смел младеж, решен да върне старата слава на рицарите, а не да стане адвокат, както иска баща му Реджиналд, съветник на кралицата. В кралството властва бюрокрацията, а рицарите са изгонени надалеч. Мечтата на Джъстин обаче е да последва примера на дядо си и да стане един от Рицарите на честта. От баба си Джъстин научава истинската история на своя дядо: бил е най-добрият рицар в кралството, но е убит от доверения си приятел сър Хераклио. Джъстин напуска кралството и по пътя среща много хора: красивата и смела Талия, вълшебника Мелкиадес, красивия рицар Клорекс и трима монаси - Блюхер, Легантир и Браулио, които ще го обучат, за да стане рицар. Чувството за хумор съпътства целия филм. Драконът, с който по каноните Джъстин трябва да се пребори, всъщност е крокодил, привързан към летяща машина. В крайна сметка Джъстин спасява кралството си, като се изправя срещу изгонения рицар сър Хераклио, завърнал се с армията си, за да го унищожи.

Сред озвучаващите актьори са Рупърт Евърет, Джеймс Козмо и Алфред Молина.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com