сервиз на хладилници варна

Плеяда колоритни таласъми се очакват на голям екран през юни

Цяла плеяда от таласъми в различни цветове и форми са събрани в "Университета за таласъми", където познатите Съли и Майк се обучават на тънкостите в занаята по плашене. Очакваната първа филмова предистория на "Таласъми ООД" излиза по кината у нас на 3D и 2D на 21 юни.

В "Университет за таласъми" Съли и Майк са в центъра на събитията заедно с останалите таласъми от братството "Оозма Капа". Действието се развива 10 години преди това в "Таласъми ООД". На български език ще чуем двамата анимационни герои, в началото съперници, по-късно приятели, с познатите гласове - Джеймс П. Съливан (Георги Тодоров) и Майк Вазовски (Теодор Елмазов). Братството се допълва от техните колоритни приятели: "заекът" Ранди Богс (Любомир Младенов), най-зрелия член на братството Дон Карлтън (Николай Пърлев), Скот Скуиши Скуибълс (Момчил Степанов), вечно спорещите помежду си братя Тери и Тери Пери, лилавия таласъм със съмнително минало Арт (Петър Калчев). Най-неприятният противник на всички от братството е страшната декан Сухарска (с гласа на Тамара Войс).

Режисьор на "Университет за таласъми" е Дан Сканлън ("Колите"), музиката е на Ранди Нюман ("Таласъми ООД", "Играта на играчките 3"). Саундтракът на филма излиза на 18 юни.

Световната премиера на "Университет за таласъми" ще се състои на 10 юни на фестивала на анимацията в Анси, Франция, където филмът ще се прожектира на откриването. У нас филмът се разпространява от Форум Филм България.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com