сервиз на хладилници варна

Песента за деца "Ало, ало, слънчице" влиза в дискотеките

Композиторът на песента за деца "Ало, ало, слънчице“ Доно Цветков и DJ Rossko стоят зад новата й денс версия, която ще се популяризира официално от 1 юни по повод Деня на детето. Песента е записана в изпълнение на Кристина Рашева и детско шлагерно студио "Да”.

"Ало, ало слънчице“ (текст Райна Пенева) вече се радва на популярност сред децата и вокални педагози и е включена в педагогически помагала за детски заведения и начални училища. Песента има и международни успехи – през 2010 г. е отличена с първа награда на Международния фестивал "Звездички” в Македония, а наскоро е изпълнена на сцената на фестивалите "Двете котки” в Москва и San Remo Junior.

Инструменталният вариант на детския хит ще се пуска в радиостанциите и дискотеките, съобщи творческият екип.

DJ Rossko е сред най-талантливите и продуктивни български автори на денс музика.  Две песни, на които е съавтор, са представяли България на Евровизия - DJ Take Me Away в изпълнение на Deep Zone Project и Love Unlimited в изпълнение на Софи Маринова. През 2008 г. Rossko става и единственият български продуцент, печелил награда в световен конкурс за най-добър ремикс – второ място в конкурса,  организиран от Twisted Records съвместно с Beatport за ремикс на хаус класиката Music Is The Answer.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com