сервиз на хладилници варна

Патрик Суейзи увековечен в мемоарите на съпругата си

На 3 януари в САЩ излязоха мемоарите на Лиса Нийми Суейзи. В повече от 300 страници тя описва съвместния си живот с Патрик Суейзи, който почина от рак през 2009 г.

В мемоарите си, озаглавени Worth Fighting For (издателство Simon & Schuster), Лиса Нийми Суейзи разказва за семейната идилия в продължение на 34 години и за запознанството си с Патрик Суейзи, когато тя е още съвсем млада. 

"Бяхме много различни един от друг и същевременно толкова много си приличахме. Бях 14-годишна, когато го забелязах за първи път, в Houston Music Theatre, когато танцовата школа на майка му се омеши с моята театрална група. Патрик имаше ослепителна усмивка и репутация на Казанова", споделя Лиса Нийми в книгата, малки откъси от която публикува Daily Mail.

"Worth Fighting For е изключително откровен разказ за това какво означава да изгубиш партньора си, как да се грижиш за него или нея, как да се справяш всеки ден, без да се отчайваш и как да продължиш втората половина от живота си, когато човекът, с когото си прекарал първата, вече го няма", пише издателството в анотацията за книгата.   

Мемоарната книга, написана в съавторство между Патрик Суейзи и Лиса Нийми, бе издадена у нас миналата година със заглавие "Моят танц с живота".   

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com