сервиз на хладилници варна

Нови български рап песни с премиера на Трифон In Love парти

На 14 февруари столичният клуб Mood в подлеза на улица "Г. С. Раковски" и бул. "Васил Левски" ще бъде разтърсен от поредното Black Mood парти - "Трифон in Love".

[cut]

След успешните сингли "Те карам да вибрираш" и "Щом падне мрак" група Ice Cream са готови със следващия си хитов проект. Песента "Взимам-давам" ще направи своята клубна премиера именно по време на партито в световния Ден на влюбените. Текстът на новото парче е поверен на Малин Миланов – Монти, а музиката и аранжиментът на песента са дело на Даниел Димитров – Ice. Любопитна подробност е, че кадри от партито на 14 февруари ще намерят място във видеоклипа към песента, който се очаква да се завърти в ефира в началото на март.

Освен свои хитове групата ще изпълни пред посетителите и някои известни любовни песни като поздрав по случай празника. Заедно с Ice Cream на една сцена по време на Трифон In Love ще се качат и рап дуото Куц и Клец, които също за първи път ще представят новата си песен – "Петък - Неделя". Инструменталът на песента е дело на 2Bone Giants, а в самото парче своя музикален дебют прави r&b изпълнителката Ая.

Black Mood партитата бързо се превърнаха в традиция за столичния клуб Mood. Събитията се организират всеки четвъртък съвместно с Елена Брусарска и Малин Миланов – Монти от Ice Cream. Входът за Black Mood партитата е свободен.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com