сервиз на хладилници варна

Новия албум на Лейди Гага ще спечелят 20 нейни почитатели

От днес стартират продажбите на билети за концерта на Лейди Гага на 14 август в София – първата спирка от европейското й турне. 20 щастливци, изтеглени чрез жребий, имат възможност да спечелят новия й албум Born This Way, ако си купят билети в първия ден.

В томболата участват тези, които си купят билети само от касата на Тикетпро в Билетния център на НДК. След приключване на работния ден ще бъдат изтеглени номерата на 20-те печеливши билета, които на 28 април ще бъдат публикувани в сайта на Sofia Music Enterprises. Организаторите - Sofia Music Enterprises и Universal Music – Bulgaria съобщават, че ще се свържат с печелившите, за да им предоставят наградите.

Албумът Born This Way е продаден повече от 6 милиони копия по цял свят и включва едни от най-големите хитове на Лейди Гага, като Marry The Night, Judas, The Edge of Glory, едноименното парче Born This Way.

Според последните изисквания на Лейди Гага теренът на стадион "Васил Левски“ няма да бъде разделен на зони от различни ценови категории за концерта. Промяната е продиктувана от желанието на поп звездата за по–близък контакт с хората, без бариери и заграждения.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com