сервиз на хладилници варна

Новият албум на Celtic Woman излезе в Европа

Новият албум на ирландския дамски квартет Celtic Woman – Believe, излезе тази седмица в Европа. У нас продукцията се издава от Анимато мюзик/EMI.

През февруари албумът се появи на американския пазар, където дебютира за пореден път на номер 1 в класацията на Billboard за уърлд музика и в чарта за продажба на албуми в интернет. Believe колекция от студиен албум и концертно DVD, дебютира също на №13 в Top 200 и на №2 в DVD чарта.

Celtic Woman правят собствени интерпретации на традиционни ирландски песни (The Water Is Wide, Green Grow the Rushes, A Woman’s Heart, The Parting Glass), на вечни поп хитове (Bridge Over Troubled Water, Sailing) и на класики като Ave Maria. Концертното DVD е заснето в САЩ по време на двата концерта в The Fox Theatre в Атланта през септември 2011.

Celtic Woman дебютират официално в Public Television през март 2005 г., където светкавично предизвикват интереса на зрителите на телевизионния канал. Те определят звученето си като силна трансцедентална енергия, а концертите им са изключително зрелищни. Досега Celtic Woman са продали в цял свят над 6,5 милиона копия на CD и DVD и над 2 милиона билети. 

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com