сервиз на хладилници варна

Национален конкурс за вокални групи „Хармония“ 2015

Община Стара Загора, Народно читалище ``Родина 1860`` и вокална студия ``Усмивки`` обявиха третия национален конкурс за вокални групи ``Хармония``. Заявки за участие се приемат до 20 май 2015 г.

Конкурсът ще се проведе на 6 и 7 юни в Драматичен театър ``Гео Милев`` - Стара Загора в 3 категории: вокални ансамбли (дует и трио), вокални групи, съставени от 4 до 16 души и конкурс за нова детска забавна песен, непубликувана и неизпълнявана на други конкурси и фестивали.  Участниците трябва да са на възраст до 25 години и се разделят в 5 възрастови групи: до 9 навършени години, от 10 до 12 навършени години, от 13 до15 навършени години, от 16 до 19 навършени години и от 20 до 25 навършени години. Вокалните ансамбли и групи изпълняват по 2 песни с продължителност до 4 мин. всяка, като едната задължително е българска.

Таксите за участие са 10 лв. на участник в първа категория (дуети, триа) и 8 лв. на участник във втора категория (групи).

Присъждат се: голяма награда ``Хармония`` за цялостно представяне, диплом и парична награда за първо, второ и трето място във всяка възрастова група и категория, поощрителни награди, награди на детското жури, награда за нова детска забавна песен, награда за най-добър вокален педагог.

Заявки за участие се изпращат на e-mail harmonia_2013@abv.bg или на адрес Стара Загора - 6000, ул. ``Свети Княз Борис І`` №94, Народно читалище ``Родина-1860``.

Повече информация в сайта на читалище-библиотека ``Родина``. 

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com