сервиз на хладилници варна

Международен конкурс за творба, нарисувана с молив

Британската компанията за производство на моливи The Cumberland Pencil организира международен конкурс The Derwent Art Prize 2013 за рисунки, създадени с молив. Крайният срок за регистрация е 1 юли 2013 година.

Рисунките трябва да са изпълнени с моливи, разтворими във вода, пастел, графит, въглен или цветни моливи. Авторите могат да представят до 6 творби в дигитален формат JPG, TIFF или PNG, с максимален размер на файла 4MB и 3000 х 3000 пиксела резолюция.Творбите не трябва да надвишават 182 см. (голямата страна). Няма изискване за минимален размер.

Ще бъдат отличени както двуизмерни, така и триизмерни работи. Творбите трябва да са създадени  в рамките на последните 3 години. Селекционираните за изложбата произведения трябва да бъдат на разположение на организаторите от септември до декември 2013 година. Наградите ще бъдат връчени на 18 септември.

Таксата за участие в конкурса с една творба е 10 лири и 2 лири за останалите.

Наградният фонд е в размер на 8750 лири. Присъждат се първа, втора и трета награда; награда на публиката; награда на организацията Coloured Pencil Society – Великобритания.

Повече информация в сайта на конкурса.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com