сервиз на хладилници варна

Любителски фотографски конкурс „Снимах Тюленово“

Читалище ``Изгрев 1936`` в село Тюленово, Община Шабла, неф(н)ормална група ``Тюленово``, обявяват фотографски конкурс на тема ``Снимах Тюленово`` по повод първото издание на Тюленово арт фест (13-15 август 2015). Крайният срок за участие е 10 август 2015 г. включително.

За участниците в конкурса няма ограничения за възрастта и местопребиваването. Всеки участник може да изпраща до 3 снимки, които са тематично свързани със село Тюленово - брегът, скалите, морето, селото, рибарите. 

Присъждат се: първа награда (150 лева), втора награда (100 лева) и трета награда (50 лева). Жури ще определи тримата носители на наградите, които ще се обявят и връчат в рамките на фестивала Тюленово арт фест. Получените фотографии ще бъдат включени в изложба, посветена на Тюленово, а част от тях, по преценка на журито, ще бъдат публикувани във Facebook страницата на фестивала.

Организаторите препоръчват на авторите да изпращат снимките на хартиен носител в размер А 4  на адрес: село Тюленово, община Шабла, ул. ``Първа`` № 11, Нарочно читалище ``Изгрев - 1936`` или на e-mail nchizgrev1936_tulenovo@abv.bg или tulenovo.art@abv.bg.

Авторите могат да заявят своето лично присъствие на посочените адреси, както и на телефони 0889 003548 и 0887 371953. Организаторите ще съдействат за осигуряване на стаи за нощуване, както и място за опъване на палатки. Нощувките и транспортните разходи са за сметка на участниците.

Информация за Тюленово арт фест можете да следите във Facebook страницата на фестивала.

Градското списание е медиен партньор на Тюленово арт фест. 

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com