сервиз на хладилници варна

Концертът на Bon Jovi предизвика рекорд за продажба на билети в България

Предстоящият концерт на Bon Jovi догодина в София предизвика рекорд в  историята на най-голямата билетна компания у нас Eventim.bg. Само за 5 минути на 1 ноември сутринта са изкупени промоционалните 100 билета.

Скоростта на закупуване на билети за концерта на Bon Jovi задмина тази на продажбата на билети за концерта на AC/DC през 2010 година, отчитат организаторите от Balkan Entertainment Company. Най-търсени са билетите за "Диамантения кръг" – зоната, разположена точно в сърцето на самата сцена.

Междувременно Джон Бон Джоуви е прекъснал посещението си в Лондон, свързано с предстоящото му световно турне, за да се върне в Ню Йорк и да помогне на пострадалите от урагана "Санди". Музикантът се прибира в родния си град Ню Джърси, за да се включи активно в разчистването на града и основно в мобилизирането на собствения му благотворителен ресторант.

"Много държа на фондацията си Soul Foundation и на ресторанта Soul Kitchen, на който много хора разчитат за своята прехрана. Трябва да се върна, за да намеря начин той да заработи отново, да подсигуря генератори и изобщо да го съживя. В нашия град ние се грижим един за друг", споделя Джон Бон Джоуви.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com