сервиз на хладилници варна

Конкурс за плакат на фестивала "Chicago Fringe 2012"

Фестивалът Chicago Fringe се провежда от 30 август до 9 септември в Чикаго. Конкурсът за плакат на предстоящото му издание е отворен за участници от цял свят. Крайният срок за представяне на проектите е 22 май.

[cut]

Фестивалът е ексцентричен артистичен форум за срещи на театрални изпълнители от всички жанрове - актьори, танцьори, куклени артисти, пърформъри, учени и други. В тазгодишното издание са включени 50 различни спектакъла.  

Плакатът на фестивала трябва да отразява динамиката, своеобразието, влиянието, вълните енергия, които излъчва събитието. Плакатът трябва да  внушава  основната черта на фестивала - възможността за избор. Публиката е свободна в избора си какво да гледа съобразно своите интереси, капризи и настроения. 

Участниците трябва да изпращат проектите си като PDF файл, не по-голям от 2 МВ. Резолюцията трябва да позволява възможност за увеличение в процеса на журиране. Няма ограничение за броя на представените проекти и няма такса за участие.

Отличеният плакат ще бъде разпространяван чрез рекламни материали, печатна и електронна реклама, фланелки, фестивални програми, банери. Не е задължително в плаката да бъде включено името на фестивала.

Победителят ще получи пропуск, който ще му осигури достъп за всички фестивални дни, както и два билета за спектакъл по негов избор. Той ще получи и копия от рекламните материали и фланелка.

Плакатите на тримата подгласници ще бъдат публикувани в сайта на фестивала.

Повече информация за миналогодишните победители, както и за настоящия конкурс в сайта на фестивала Chicago Fringe.

Участниците могат да се информират и за други Fringe фестивали по света, като Adelaide Fringe.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com