сервиз на хладилници варна

Конкурс за име и лого на Клуб на почитателите на руската култура и изкуство в Бургас

Новосформираният Клуб на почитателите на руската култура и изкуство в Бургас обявява конкурс за оригинално име и лого. Крайният срок за представяне на проектите е 15 март 2014 г.

Клубът е с отворен характер, в него може да участва всеки с отношение към руската култура и душевност - като посетител на сбирките, концертите, семинарите и другите прояви, или като активен участник (организатор, изпълнител, лектор и други) при реализиране на дейностите му. 

Представените идеи за име и лого трябва да са в унисон с целите и дейността на Клуба - отбелязване на годишнини на видни личности в културата и изкуството на Русия, оргнизиране на културни и образователни прояви, културен обмен с Русия и други рускоговорящи страни и други.

Важно условие е в името да не се съдържа словосъчетанието Клуб "Русь" или други названия, които вече съществуват като имена на подобни формирования. Логото може да се представи като ръчно изработена скица (рисунка) в хартиен вариант, желателно е да е в подходящ компютърен формат.

Конкурсът е анонимен. Проектите ще бъдат номинирани от участниците в Клуба на неговата сбирка на 16 март и публикувани във Facebook страницата, където всички приятели на клуба с гласуване до 24,00 ч. на 31 март ще определят кое от предложенията да бъде окончателно прието. Името и логото официално ще бъдат представени на 1 април, на проявата на Клуба, свързана с 205-годишнината от рождението на Гогол, а спечелилите конкурса ще получат наградите си.

Наградите са за ценители - оригинална руска водка със сельодка. За непълнолетните участници са предвидени други интересни награди-изненади.

Предложенията се изпращат на е-mail: rusartklub_bs2014@abv.bg, по пощата на адрес АртЦентър "Компас", Бургас - 8000, ул. "Цар Асен" 47 – партер, както и на работната среща на 11 февруари от 18,00 часа в Галерия "Богориди" - Бургас, където трябва да бъдат представени запечатани в плик.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com