сервиз на хладилници варна

Конкурс за илюстрация на списание 3Х3

Американското списанието за съвременна илюстрация 3х3 очаква творби за ежегодния си конкурс за илюстрация, отворен за издатели, дизайнери и илюстратори от цял свят.

[cut]

Списанието излиза три пъти годишно – есен/зима, пролет и лято. Ежегодно списанието  организира международен конкурс за най-добра илюстрация в областта на рекламата, книгата,  образователните издания, научната фантастика и други. В журито на конкурса участват специалисти в областта.

Тази година сред категориите за участие са включени реклама, анимация, книги, образователни издания, мода, галерии, графични романи, плакати, научна фантастика, серии. Крайният срок за регистрация е 9 март. За категорията "Детски книги“ (публикувани и непубликувани) кандидатите трябва да се регистрират отделно и крайният срок е 20 април. Изображенията трябва да бъдат 10 инча (25,4 см.) по дългата страна, 300 dpi, RGB, jpeg.

Творбите за категорията "Анимация“ трябва да бъдат във формат QuickTime. Файлове, по-големи от 10 MB, се изпращат на DVD.

За категорията "Книги“ трябва да се изпрати изображение на корицата и три представителни  разтвора дигитално или самата книга.

За непубликувани книги трябва да се изпратят само корицата и три дигитални разтвора на книгата.

Такси: за една творба - $ 30; за серия (от 3 до 5 изображения) - $ 35. За всяка одобрена творба ще има допълнителна такса за публикация в размер на $55 за включване в годишника. Тази година списанието предлага и безплатна дигитална версия на годишника.

Присъждат се златна ($ 750), сребърна, бронзова, награда за особени заслуги и награда Best of Show в размер на $ 1500.

Повече информация на адрес: http://3x3mag.com

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com