сервиз на хладилници варна

Клубно настроение с Tri O Five

Стилен джем сешън очаква меломаните и почитателите на фънк групата Tri O Five, които за първи път в кариерата си ще гостуват в столичния клуб Swingin' Hall. На 13 октомври на сцената заедно с тях ще се качат и музикантите Николай Данев, Тодор Бакърджиев и Кирил Зафиров.

Tri O Five ще изпълнят добре познати на публиката композиции, като We Are One,  Back To You и Lets Start Over, а останалото е импровизация, съобщиха от лейбъла Music Clinic Records. Групата е подготвили и два DJ сета, поверени на DJ-ите Илин Гривишки - Dj Ilko и WahTony.  

Широката популярност на Tri O Five идва от тяхното присъствие на живо. Всеки лайв на групата носи уникална смес от семпли и бийтове с жив сакс, клавишни, китари и глас. През последните няколко години групата записва в кариерата си престижни участия в международни частни партита, корпоративни събития и други публични прояви; изнасят два концерта в Тирана и в Монако (на Monte-Carlo Rolex Masters launch party); работи заедно с творци като Барбара Тъкър и De-Phazz; участва в редица фестивали – Smirnoff Experience’s Summer Dance Explosion, The Honky-Tonk Festival, Seeme (2009), Spirit Of Burgas , Аполония“, Exit в Сърбия и други.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com