сервиз на хладилници варна

Кейти Пери издава 3D филм

Първата по рода си филмова продукция Katy Perry: Part Of Me 3D излиза на 5 юли. Филмът е посветен на живота и работата на певицата.

Продуценти са Кейти Пери и Imagine Entertainment, с подкрепата на AEG и EMI, съобщиха от Animato Music/EMI. Голяма част от филма е посветена на турнета на певицата The California Dreams Tour.

"По време на турнето в рамките на една година записвах моменти от живота си на сцената и в интимна обстановка. С тези кадри искам да преминете отвъд розовите облаци от захарен памук и да видите радостта, тъгата, лудостта и забързаността на невероятния живот на сцена. Обещавам ви, че след като гледате филма, наистина ще ме опознаете.”, споделя Кейти Пери за "документалния филмов дневник”, който води по време на турнето си от 124 концерта. Екипът й от Direct Management се споразумява с AEG за новия проект и заснемат заедно два концерта в Staples Center (Лос Анджелис) със специални 3D камери. Не след сълго Imagine Entertainment се включва в проекта.

Последният сингъл на Кейти Пери - Part Of Me, дебютира на 22 февруари на номер 1 в класацията Hot 100 на Billboard. От 2008 г. насам, с излизането на сингъла One Of The Boys, певицата покорява върховете на класациите в повече от 25 държави, има дигитални продажби от над 50 милиона песни и мобилни продукти, а бройката на продадените й албуми по цял свят надвишава 10 милиона.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com