сервиз на хладилници варна

Йога и техники за жонглиране показаха в София специалисти от Русе

Екипът на Движение за хармонично развитие на човека BMST - Русе, беше единственият представител на града в провелата се в края на април Национална спортна панорама в столицата, съобщи за вестник "Бряг" Чавдар Черногоров, инструктор на движението.

Организаторите на панорамата предоставиха на движението рекламна площ и пространство, където младежите от Русе да презентират своите цели и активности пред посетителите. Инструкторите от BMST представиха своята дейност в ателиетата по бойни изкуства, организирани от БФУШУ (Българската федерация по ушу) и БФЙ (Българска федерация по йога), където инструкторката по йога Ива Николова заплени публиката със своето майсторство, каза още Черногоров.

Най-голям интерес са предизвикали демонстрациите на бойните форми от ушу и техниките за жонглиране, представени от Мартин Маринов, Иван Великов и Михаела Софева. Администрацията на клуба изразява своята благодарност на Дружеството на психолозите в РБ – клон Русе, и техния координатор, психолог Татяна Жекова, за оказаната подкрепа във връзка с гостуването в столицата. От клуба искрено се надяват следващата година на форума в София град Русе да бъде представен с още по-богата и разнообразна програма, допълва инструкторът от BMST. 

През март Движение за хармонично развитие на човека BMST организира в  Русе фестивал на българските традиции за Сирни заговезни “Пречистващият огън”.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com