сервиз на хладилници варна

И "Тримата мускетари" навлизат в 3D формата

Първите официални снимки на филма "Тримата мускетари" във формат 3D бяха разпространени наскоро. Режисьорът Пол У. С. Андерсън работи с актьорите Орландо Блум, Матю Макфейдън, Рей Стивънсън, Кристоф Валц, Люк Евънс, Логан Лърман, Мадс Микелсен и Мила Йовович.

Любопитно в случая е как Пол У. С. Андерсън ще се справи с киноадаптацията по класически роман, в която много важни са костюмите и фехтовката, коментират френски медии. Режисьорът се радва на кръг от почитатели, които оценяват способността му да работи в определени жанрове. Първият му филм, Shopping, е футуристичен трилър, който се радва на добър прием на фестивала "Сънданс". Първият му комерсиален успех е филмът "Смъртоносна битка" (Mortal Kombat), който спечелва повече от 150 милиона долара приходи. Следват фантастичният хорър "Смъртоносен хоризонт", "Пришълецът срещу Хищника“, фантастичният екшън "Смъртоносна надпревара" и "Заразно зло" - филмът, който му носи славата на "режисьора, който превърна в кино известната игра".          

И макар че очакванията са новата версия на "Тримата мускетари" да не се придържа стриктно към произведението на Aлександър Дюма, актьорският състав ще привлича публика.

"Тримата мускетари" в 3D формат трябва да излезе през октомври тази година.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com