сервиз на хладилници варна

Истории за индианци с Джони Деп и Арми Хамър

Киноманиаци от цял свят, сред които и българи, се включиха в нетрадиционното представяне в нощта на 17 срещу 18 април на новия трейлър на приключенския екшън "Самотният рейнджър" с участието на Джони Деп. В реално време и виртуално екипът отговаря на въпроси на фенове.

Реалното събитие се състоя в Лас Вегас, на което актьорите Джони Деп и Арми Хамър, режисьорът Гор Вербински и продуцентът Джери Брукхаймър представиха видеото. То достигна и до милиони почитатели по света по интернет, които отправиха своите въпроси към екипа. Най-многобройните въпроси, отправени към Джони Деп и Арми Хамър, са дали двамата са проучвали индианската култура и историята от този период, за да се подготвят за ролите си, съобщиха от Форум Филм България.

В "Самотният рейнджър" Джони Деп изпълнява ролята на Тонто, странстващ индианец от племето Команчи, който търси двамата мъже, опустошили селото му. Пътят му се пресича с този на ранения Джон Рийд, адвокат по професия (Арми Хамър), който се превръща в загадъчния Самотен рейнджър. Двамата главни герои търсят справедливост из Дивия Запад, а сюжетът се изгражда и от други колоритни персонажи - Ред Харингтън (Хелена Бонъм Картър) - притежателка на подвижно заведение; Ребека Рийд (Рут Уилсън) – представителка на новите заселници; Буч Кавендиш (Уилям Фичнър) – престъпник извън закона; Лейтъм Коул (Том Уилкинсън) –железопътен магнат.

Премиерата на филма у нас е на 5 юли.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com