сервиз на хладилници варна

"Звезда за един ден": Ралица Чардаклиева

От днес периодично започваме да представяме участниците в проекта на модна агенция "Пауър Подиум", дизайнера Красимир Недялков и "Градското списание" "Звезда за един ден". Първият участник е Ралица Чардаклиева.

Ралица е ученичка в СОУ "Св. Климент Охридски" във Варна в паралелка с изучаване на математика и информатика. Въпреки че в момента се занимава повече с точни науки, казва, че литературата е по-силната й страна - печелила е олимпиади. Модата и танците са двете други нейни любими занимания.

"Животът ми е изключително динамичен - ходя на училище, на интензивни курсове по английски, понякога на работа, участвам в ревюта, помагам на по-малкия си брат", казва Ралица.

Ралица Чардаклиева с тоалет на модна къща List.

С мода се занимава от една година - модел е на агенция "Пауър Подиум", участвала е в много проекти на агенцията и на дизайнера Красимир Недялков. "Ако имам възможност, с удоволствие ще продължа да се занимавам и с мода. А танците са моята страст. Танцувам от 7-годишна - народни, латино, спортни, класически танци", признава Ралица.

По отношение на бъдещата си професия Ралица вече е взела своето решение. "Искам да се занимавам с реклама - отдавна съм го решила. Не съм човек, който може да стои на едно място, трябва да има динамика. Винаги съм обичала да организирам събития. Не съм сигурна дали ще остана в България, предпочитам да замина за чужбина, защото не бих могла да се реализирам в България по начина, по който искам. Жалко е, че е така, но ако трябва да бъдем реалисти, смятам, че България не е държава, в която ще мога да се препитавам както аз очаквам. Винаги съм била изключително критична към себе си, към своите знания и постижения, винаги съм искала да постигна максимума", казва Ралица.

Фотограф: © Мартин Дралчев
Тоалет на модна къща List
Прическа - Джеми Шабан, фризьорски център Colors
Фотосесия в пиано бар Stars

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com