сервиз на хладилници варна

Започва кандидатстването в конкурса Th13teen Arts

До 23 юни 2014 г. е крайният срок за кандидатстване в конкурса за най-добър бизнес проект в творческите индустрии Th13teen Arts – националният етап от световния конкурс за бизнес концепции в областта на творческите индустрии Creative Business Cup.

[cut] 

Националният етап на международния конкурс се координира от Министерство на икономиката и енергетиката. Основната цел на конкурса е да докаже, че творчеството може да бъде основа за стабилен бизнес.

В конкурса Th13teen Arts могат да участват всички, чийто бизнес (предприятие) е свързан с някоя от следните 12 категории: филми (производство на филми и видео, филмово и видео разпространение); музика (звукозапис и издаване на музика); радио (предавания и програми); сценични изкуства (театрална и друга сценична дейност; независими сценични изкуства; увеселителни паркове, организация на концерти и други живи представления); занаяти (производство на занаятчийски продукти с художествена стойност, дейност на изложбени зали и галерии); дизайн (промишлен, продуктов, графичен, интериорен, моден и други); кулинарно изкуство (без ресторантьорство); компютърно програмиране и производство на компютърни игри; телевизия (предавания и програми); издателска дейност (книгоиздаване, издаване на вестници и списания, новинарски агенции); реклама (рекламни дейности и фотография); архитектура (създаване на архитектурни и ландшафтни проекти).

Формулярът за участие се изпраща на e-mail t.mitova@mee.government.bg.

Финалът на състезанието ще се състои на 1 юли 2014 г., когато журито ще обяви и кой е победителят от националния кръг.

Повече информация и формуляр за участие в сайта на Министерство на икономиката и енергетиката.

В края на месец май проектът Th13teen Arts ще бъде представен в София, Варна, Бургас, Велико Търново и Пловдив, датите ще бъдат обявени по-късно. 

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com