сервиз на хладилници варна

Две хиляди лева струва нощувка в хотел с Роби Уилямс в Бургас

По 2000 лв. на вечер са готови да отделят най-верните фенове на Роби Уибямс и Kasabian, за да нощуват в хотела, в който най-вероятно ще бъдат настанени звездите на Spirit of Burgas. БДЖ и организаторите на фестивала пускат специален допълнителен влак, наречен Robbie Williams EnterTrain, който ще се движи в посока София-Бургас и обратно в първия ден на фестивала (7 август) и в деня след неговото провеждане (9 август). 

От рецепцията на един от най-луксозните хотели в Бургас разкриват, че през последните дни получават доста обаждания от страна на фенове, които проявяват желание да резервират стаи, за да срещнат някой от изпълнителите на Spirit of Burgas, съобщиха организаторите на фестивала. Някои зрители ще пристигнат 2 дни преди началото на Spirit of Burgas, очаквайки някои от участниците да пристигнат по-рано и да се запознаят с тях.

Скоро Община Бургас ще обяви кои улици и булеварди ще бъдат затворени в дните на фестивала на 7 и 8 август, за да се избегнат задръстванията. 

Robbie Williams EnterTrain ще се движи със следното разписание във фестивалните дни:

- на 7 август влакът ще замине от Централна гара София в 07,45 ч. - Карлово – 10,15 ч. - Казанлък - 11,18 ч. - Сливен - 12,59 ч. и ще пристигне в Бургас малко преди 15,00 ч.;

- на 9 август влакът ще потегли от гара Бургас в 13,45 ч. - Сливен - 15,55 ч.- Казанлък - 17,37 ч. - Карлово - 18,45 ч. и ще пристигне в София в 21,05 ч.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com