сервиз на хладилници варна

Група „Krossfire“ ще подгрява концерта на Deep Purple в Пловдив

Българската група Krossfire ще подгрява концерта на Deep Purple в Пловдив, който ще се състои на 3 юни на стадион "Христо Ботев" по случай 100-годишния юбилей на футболен клуб "Ботев" Пловдив. Шоуто ще започне в 20,00 часа.

Deep Purple ще пристигнат у нас на 30 май и преди Пловдив имат участие на Каварна Рок Фест. Групата пристига с 10 тира техника, която включва и ефектна мултимедия, съобщиха от Sofia Music Enterprises. Входовете на стадион "Христо Ботев" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,00 часа. Krossfire ще се появят на сцената в 20,00 часа, а час по-късно ще започне шоуто на Deep Purple, което ще продължи повече от час и половина.

Група Krossfire е създадена през 2001 година в Пловдив и е в състав Димо Петков (вокали), Георги Кушев (китари), Георги Дриев (бас), Петър Бошнаков (клавишни) и Спас Марков (барабани). През 2005 година участват като подгряваща група в концерта на пауър метъл легендите Jag Panzer, а година по-късно – на австрийците Pungent Stench. През 2011 година Krossfire издават дебютния си албум Learning To Fly, записан в Пловдив, мастериран в Ню Йорк и представен на повече от 30 концерта из България. От 2012 година работят с немската компания Pure Steel Records, които правят албума им  световно достояние.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com