сервиз на хладилници варна

Грейс Джоунс издава автобиография

На 29 септември тази година излиза автобиографичната книга I`ll Never Write My Memoirs на модела, певица и актриса Грейс Джоунс. В книгата диско кралицата на 80-те години се връща към най-големите си успехи.

В биографията от 368 страници Ill Never Write My Memoirs (Simon & Schuster) Грейс Джоунс разказва за началото на кариерата си на модел, за успехите си в музиката, за работата си с Анди Уорхол и за появата си киното редом до Роджър Мур и Арнолд Шварценегер, съобщи The Hollywood Reporter. Автобиографията ще започва от годините, в които Грейс Джоунс пристига в САЩ.

Родената в Ямайка през 1948 г. Грейс Джоунс живее в САЩ от 13-годишна възраст. На 18 години става модел. През 70-те години заминава за Париж, където френският фотограф Жан-Пол Гуд я превръща в икона на модата. Работила е за Ив Сен Лоран, Кендзо Такада и други известни дизайнери. Участва в ``Конан Разрушителя`` с Арнолд Шварценегер (1984) и в ``Изглед към долината на смъртта`` от поредицата за Джеймс Бонд с Роджър Мур (1985). Издала е 10 албума, последният, Hurricane, през 2008 г., сред най-големите й хитове са Slave To The Rythm и боса нова версията й на песента La vie en rose.  

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com