сервиз на хладилници варна

Графа представи новото си видео "Дим да ме няма"

Сред картините на Нора Ампова, сестра на Графа, премина представянето на новото му видео "Дим да ме няма“. Във видеото участват Графа, рапърът Бобо и 17-годишната световна шампионка по бийт бокс Печенката.

Премиерата в София се състоя сред специално нарисуваната за случая колекция от живописни платна с щрауси на младата художничка Нора Ампова, сестра на Графа, съобщиха от Monte Music. До 18 май платната са подредени в Communication Room, домакин на събитието. Сред гостите на представянето са Акага, Поли Генова,  Михаела и Моисей от X-фактор, Еди Казасян, Драго Симеонов, художникът Андрей Даниел.

Песента "Дим да ме няма“ Графа написва преди няколко месеци и след известни колебания се спира на варианта да заложи на млади артисти при реализацията й като сингъл и видеоклип. Продуцентската му компания Monte Music решава да покани рапъра и R&B изпълнител Бобо, 17-годишната световна шампионка по бийт бокс Печенката и младата художничка и сестра на изпълнителя Нора Ампова, чиито картини са вплетени в концепцията на видеото. Резултатът е свеж и завладяващ летен хит. Режисьор на видеото е Васил Стефанов.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com